Kategorier
Diverse

Hvordan vælger du de bedste start ups at investere i?

Det kan være svært at navigere i hvilke virksomheder, det kan betale sig at investere i. Mange investorer, er på jagt efter nye, spændende start ups, som de kan lægge sine penge i. Her kan du læse mere om, hvordan man vælger de bedste investeringsobjekter, indenfor denne niche. 

Invester i noget unikt

Du har helt sikkert set programmer som Løvens Hule eller amerikanske Shark Tank, der investorer investerer i helt ukendte start ups i form af ideer og produkter, der skal revolutionere en bestemt branche. Det der er med til at gøre denne formen for investering spændende,  er at man kan investere i noget helt fra start, som man mener har potentiale til vækst, der gør, at det giver mening at investere. Du skal derfor sørge for, at det produkt du investerer i enten er helt unikt, eller har en løsning som ingen andre har. Det nytter ikke at investere i noget, der det allerede findes konkurrenter der gør det bedre. På samme måde, nytter det heller ikke noget at investere i noget, man kan risikere at blive trukket i retten for, på grund af plagiat. Det kan man heldigvis sikre sig mod.

Vær opmærksom på varemærke

For at sikre at den virksomhed eller start up man gerne vil invester ei er helt unik og har en ny løsning på markedet, så er det en god ide at tjekke om den har et registreret varemærke. Her kan du læse mere om, hvorfor iværksættere skal huske at registrere varemærke, som noget af det første. Når man har registreret et varemærke, så er der ingen andre der har lov til at bruge det. Det sikrer også, at ingen kan stjæle den gode ide. For en investor, bliver det derfor svært relevant at se om det man gerne vil investere i, har denne forsikringen, så man ikke risikerer potentielle konflikter undervejs.